Leverans och betalning

Leverans

Alla paket levereras till hemadressen av PostNord inom 12 arbetsdagar. Försändelsen är spårbar. Frakten är gratis.

Betalning

Det finns tre olika betalningsalternativ för att betala ditt köp

1. Med din personliga kod

För 79 kr när du gör din vardagshandling på Lidl:

Samla stämplar i Lidl Plus varje gång du handlar för minst 400 kr i ett köp och få möjligheten att köpa en personlig kokbok för 79 kr.
• Kampanjen pågår under två perioder, den första från 1 oktober till den 31 oktober 2024 och den andra från 1 november till 30 november 2024.
• Du får 1 stämpel för varje 400 kr som spenderas per köp när du skannar Lidl Plus. När du handlar för 400 kr får du 1 stämpel, 800 kr 2 stämplar och 1200 kr 3 stämplar. När du har samlat 3 stämplar (1200 kr) får du ett partnererbjudande med en personlig kod i Lidl Plus, som ger dig möjligheten att köpa en personaliserad kokbok för 79 kr.
• Presentkort och pant är inte stämpelgrundande.
• Efter du tilldelats partnererbjudandet i appen, finner du detta under sektionen ”Partnererbjudanden”. I erbjudandet hittar du din personliga kod.
• Den personliga koden är giltig tom 31/12-2024, eller så långt lagret räcker och ger dig möjlighet att köpa en personaliserad kokbok för 79 kr på hemsidan: www.lagadinegensaga.se.
• Efter sista giltighetsdatum för den personliga koden, kommer det inte längre att vara möjligt att använda koden.
• Återbetalningar för oanvända koder är inte möjliga.

2. Swish, GooglePay, Apple pay, kreditkort/bankkort
Adyen garanterar för datasäkerheten.

3. PayPal
Paypal sparar dina uppgifter.

Säker betalning

Läs här om varför du kan känna dig helt trygg med vårt betalningssätt:

1. Vi levererar endast kvalitetsprodukter och garanterar pengarna tillbaka.
Vi är extra måna om att produkterna trycks, binds och förpackas på ett bra sätt – allt för att kunden ska bli nöjd. Om det ändå skulle bli fel någonstans rättar vi till det så snart vi kan och på vår bekostnad. Läs mer i våra försäljningsvillkor.

2. Vi missbrukar inte dina uppgifter.
Vi garanterar att de endast används för affärsändamål och i syfte att förbättra din användarupplevelse. Läs mer i våra försäljningsvillkor.

3. Vi följer EU: s konsumentskyddsregler
Webbplatsen “Laga din egen saga” följer EU: s konsumentskyddsregler som skyddar dina grundläggande rättigheter som konsument när du köper varor och tjänster inom EU.

4. Högteknologiskt skydd vid kortbetalning Vårt
Adyen-system håller högsta standard vad gäller dataskydd och integritet, och använder säkerhetssteget 3D-Secure för säker betalning på nätet.